---TIJDELIJK CORONAPROOF ALTERNATIEF---

Er zijn schatkisten en er zijn schatkisten.
De schatkist die voortaan elk eerste weekend van de maand in de kerk van de Pinte staat zal telkens gevuld zijn met pakketten die de komende maanden de kindernevendienst vervangen.
We doen dat tot zolang we de kindernevendienst niet kunnen organiseren zoals het voor het coronatijdperk gebeurde.

CONCREET:
Elk eerste weekend van de maand zorgen enkele mensen van deze werkgroep dat de kist gevuld is en klaarstaat vanaf vrijdagmiddag. De kerk van De Pinte is overdag altijd open dus iedereen die graag een gelovige impuls meeneemt mag een pakket grabbelen. Thuis zal je dan in het pakket alles vinden wat er voor die keer nodig is om samen met je kind(eren) of kleinkind(eren) dat moment van geloof te beleven: een tekstje ; of een link naar een liedje ; of materiaal om iets te knutselen ; of een rebus of kleurplaat die aansluit bij het thema….

Benieuwd ? Wij ook…want de kist wordt elk eerste weekend opnieuw gevuld.
Ouders / grootouders van kinderen / kleinkinderen van De Pinte of Zevergem of Latem of Deurle: kom maar gewoon af met de kleine schatten van jullie bubbel.

Benieuwd naar hoe het (voor corona) ging ? Hier alvast enkele kiekjes .