Eerste communie in een zondagsviering.

Wanneer ouders ondervinden dat hun kind klaar is om de eerste communie te vieren, dan kan dat gebeuren in de zondagsmis. De viering is dan niet gemeenschappelijk met andere kinderen (of met de klas) maar wel in de parochiegemeenschap -een zinvolle en betekenisvolle manier van eerste keer communie vieren. Welkom!
Voor vragen, of het plannen van een datum, of voor meer toelichting omtrent deze manier van vieren mag je gerust contact opnemen via het contactformulier, of bellen naar pastoor Piet 0475/23.98.89 of  Sanne 0476/78.78.86.

Eerste communies in schoolverband.

Ten laatste in september wordt beslist wanneer de vieringen van dat schooljaar zullen doorgaan. Gewoonlijk vinden eerste communievieringen plaats tussen Pasen en Pinksteren (maar dat is geen liturgische noodzaak).
Van zodra deze datums vastliggen verschijnen ze op deze pagina, op onze parochiale kalender en worden ze via de scholen gecommuniceerd aan de ouders.

Voor 2022

Eerste communie in een zondagsviering kan. Zie info hierboven.
Eerste communies in schoolverband in 2022:

zaterdag 7 mei: Deurle (late namiddag)
zondag 8 mei: Latem (voormiddag)
zaterdag 14 mei: Zevergem (late namiddag)
zondag 15 mei: De Pinte (voormiddag)