De lockdown

Naast het zoeken van nieuwe vormen van diakonie om ook tijdens de lockdown blijvend en begaan met elkaar op weg te gaan, probeerden we in die periode ook via de website enkele verbindende initiatieven gestalte te geven. We bewaren hier nog enkele resultaten daarvan als terugblik op die 'aparte' tijd.

WOORDEN VOOR ONDERWEG:

POST VOOR MEKAAR (= POST VOOR U)
Een verre groet, een woordspeling, een klein gelukske, een mijmering, dat 'geestig' grapje, maar ook wat moeilijk is of een bericht van hoop en deugd .... -alles wat mensen aan elkaar wilden sturen en dat daartoe binnenkwam via mail of op een briefje in een van de kerken, werd hier verzameld. De bundeling van deze tekstuele verwenners die ons liefdevol & waakzaam verder lieten gaan lees je hier als 'post voor u'.

BIDDEN MET EN VOOR ELKAAR
Niet het ondergeschoven kind van de hedendaagse gelovige. Wel is bidden vaak de meest ultieme manier, bestemming en richting om om te gaan met zorg en zegen. Daarom: elke intentie die om het even waar binnenkwam (op een briefje in de kerk, of langs de site) verscheen hier als verbindend gebed.