Zaterdagavond 3 december om 20u in de kerk van De Pinte: benefietconcert met 'Duo Adelfoi' tvv onze vzw Pastor Edith Steinparochie.

Kaarten in voorverkoop: 15 euro, of 40 euro per gezin. Kaarten te verkrijgen voor en na de weekendvieringen, op het parochiesecretariaat of langs deze weg)

Kaarten aan de kassa de avond zelf: 18 euro, of 40 euro per gezin.

Een duo vormen met viool en piano, het gebeurt regelmatig. Maar niet elk debuut wordt zo lovend onthaald, en het gaat niet altijd om twee broers. Ludovic en Florestan Bataillie (zonen van onze organist in De Pinte, Luc Bataillie) vormen 'Duo Adelfoi'. Op 3 december brengen ze vioolsonates van L. van Beethoven en van E. Grieg, en ook enkele eigen schrijfsels zullen niet ontbreken. Als Pintenaren kijken ze er naar uit om een sprankelend concert te spelen. Voor u!
We vermelden ook graag onze sponsors: VDK kantoor Hans De Schuijmer De Pinte, Bakkerij Hanssens De Pinte, Kleding Mari Mile De Pinte.