Kerstherberg

Omdat niemand die dat niet wil alleen zou moeten zijn die dag, organiseren we al een aantal jaar een ‘kerstherberg’. Door corona echter mochten we vorig jaar de kerk niet ombouwen tot een plek waar we in de herberg van de avond op 24 december samen konden eten. Toen gingen we de ‘mobiele’ toer op.
Ook deze 24e december waren we op die coronaveilige formule aangewezen. Met enkele vrijwilligers konden we 78 deurbezoeken waar maken. Met een attentie in de hand natuurlijk, maar vooral met de schoonste instrumenten van de liefde -tijd en aandacht- werd aangebeld.
Enkele van de vrijwilligers zie je op de foto's. Gezwind en geladen vertrokken uit de kerk. En nog warmer teruggekeerd.
...en toen werd het Kerst. "Aandoenlijk," noemde iemand het.
Dank aan de vrijwilligers en dank aan sponsors (rechtstreeks, of via het Edith Stein steunfonds).