Palmzondag

Tussen 26 en 29 maart vierden we op elke kerkplek palmzondag. Dat gebeurde telkens met niet meer dan 15 aanwezigen.
Na iedere viering werd in de kerk een mand met gewijde palmtakken gezet en een mand met kaartjes met palm erop. We legden die daar met een groet aan ieder die er niet bij kon zijn vermits we nu eenmaal nog steeds in heel heel grote gebouwen in heel kleine groepen moeten vieren.
(Tegelijk vernemen dat op palmzondag meer dan 100 persmensen mogen samenkomen om vanuit een kerkgebouw verslag te geven van een wielerwedstrijd deed de wenkbrauwen fronsen....en reageren via facebook en parochieblad.)

Luttele uren na iedere viering kwamen berichten binnen dat alle palmtakjes en alle kaartjes reeds weg waren. Dat oude verhaal spreekt -blijkbaar- nog altijd velen van hoop en vertrouwen...

(Klik op het beeld voor een leesbare versie van de kaartjes).