Zoekveld

VIERINGEN

Per 1 juli zijn de maatregelen versoepeld. Dat heeft tot gevolg dat we terug overschakelen op het gebruikelijke schema voor de weekenddiensten.
Er is nog wel een beperking in aantal aanwezigen per kerk omdat we de anderhalvemeter moeten respecteren, maar in ieder geval kan in elke kerk gevierd worden én kunnen we overal wat meer aanwezigen toestaan. Dat heet dan goed nieuws...en dat verspreiden we graag !

Om het duidelijk te maken: voor de komende weken is dit de kalender, en zo gaan we verder in het schema van voor de coronapandemie.
Wat eerder / elders werd gepubliceerd vervalt dus vanaf 1 juli.

Zaterdag 4 juli – 18u – Zevergem
Zondag 5 juli – 9u30 – Latem
Zondag 5 juli – 11u – De Pinte

Zaterdag 11 juli – 18u – Deurle
Zondag 12 juli – 9u30 – Latem
Zondag 12 juli – 11u – De Pinte

Zaterdag 18 juli – 18u Zevergem

Zondag 19 juli – 9u30 – Latem
Zondag 19 juli – 11u De Pinte

De affiche die overal op de voornaamste maatregelen wijst (en die wel van kracht blijven) vind je hier.

UITVAARTEN en HUWELIJKEN en DOOPSELS kunnen plaatsvinden in alle kerken, telkens met inachtname van het per kerk aangegeven max. aantal aanwezigen.

EERSTE COMMUNIES EN VORMSELS Hoe we daar mee verder gaan kan je hier lezen.