Pinkstergroet

De Geest wordt -als minst en laatst genoemde van de drievuldigheid- speels wel eens de ‘Assepoester van het geloof’ genoemd. In stilte en ongezien zorgen voor de gave van wijsheid, inzicht, raad, sterkte, kennis, liefde, ontzag -dat is, zeg nu zelf, een hele klus.

Zonder de Geest waren de leerlingen na Jezus’ zijn dood en hemelvaart blijven steken bij een stel bange leerlingen.
Door de Geest echter veranderde 2020 jaar geleden die rouwkamer in een geboortepaviljoen. Pinksteren wordt immers de ‘geboorte van de Kerk’ genoemd.

Wij zagen in het feest van Pinksteren dit jaar een gelegenheid om zoveel mogelijk mensen aan te schrijven. We stuurden dat naar zoveel mogelijk mensen waarvan we een adres hebben. Mocht jij in de dagen voor Pinksteren toch geen kaartje van ons in de brievenbus gevonden hebben, of mocht je graag nog een kaartje aan iemand doorgeven, dan vind je er nog achteraan in elke kerk van onze parochie. Je krijgt graag toch nog een exemplaar thuis ? Bel gerust 0476/78 78 86 of 0475/23 98 89
Niet twijfelen: Goed nieuws is nooit voor iemand niet…dus de Pinkstergroet is aan eenieder. Zalig Pinksteren !

Hieronder eerst de kaart voor de volwassenen en daarnaast de versie voor vormelingen en communicanten (op de foto klikken om te vergroten)