Parochiefeest 25 september
(Inschrijven? Witte balk onderaan)

Hij had het over mensen, als Hij over Gods Rijk sprak. Mensen die samenkomen, zich warmen, smeden en bouwen aan iets wat groter is dan tijd, sterker dan alles wat voorbijgaat.

Dankbaar voor zoveel manieren van Kerk zijn ook hier ter plaatse, plannen we op 25 september een feest.

Eerst vieren we met alle zondagsmensen -van welke kerkplek ook- om 10u30 gezamenlijk eucharistie in De Pinte*. Die gezinsviering mag het begin inluiden van een nieuw catechese-, school-, en werkjaar. (opgelet: geen andere viering op zaterdag of zondag dat weekend)

Omdat we er van overtuigd zijn dat elkaar buiten de liturgie ontmoeten, deel is van de vreugde van het evangelie gaat het parochiefeest nadien verder. We voorzien: een maaltijd aan schappelijke prijs, gewoon gezellig een klapke met jonger en ouder, met bekenden en met nieuwe gezichten, en vaneigens ook wat animatie.

Afspraak 25 september in De Pinte.
10u30: gezamenlijke startviering in de kerk*

11u30: parochiefeest in zaal Begonia (Pintestraat 29, De Pinte).

* We stellen een gelegenheidskoor samen voor die viering. Repeteren doen we op maandag 19 september om 19u in de kerk van De Pinte.

De inschrijvingen liepen tot 15 september. Graag toch nog inschrijven? Bel gerust 0476/78.78.86 of mail.

Aperitief, maaltijd met drank, dessert en koffie voor de prijs van 20 euro pp, 50 euro per gezin.
Betalen kan de dag zelf aan de ingang (pasmunt of met de betaalapp Bancontact/Payconiq).

Een enthousiaste ploeg vrijwilligers staat klaar om jullie te verwelkomen.