Geloofs-gesprekken: abdijweekend

Vrijdagavond 13 mei tot zondagmiddag 15 mei: abdijweekend in de abdij van de OLV van het Heilig Hart (Westmalle), georganiseerd door de werkgroep Geloofsgesprekken.

Abdijen zijn spirituele hoorapparaten. Na een pauze van twee jaar en temidden hoe de wereld ook is, mogen we binnenkort terug proeven van zo een plek. Het is ook wel een beetje proeven ‘op’ die plek, want het betreft een trappistenabdij. Er is verblijf geregeld in de cistersiënzenabdij van OLV van het H.Hart, beter gekend als de abdij van Westmalle. Met 20 deelnemers kunnen we er verblijven. Wel dit: een aantal mensen schreef zich reeds in

Vertrekken gebeurt samenrijdend vanuit De Pinte op vrijdag 13 mei omstreeks 14u. Mensen die later vertrekken: de bedoeling is vòòr 17u te arriveren. Om 17u15 zijn er de vespers en nadien het avondmaal.

Terugkeren gebeurt op zondag 15 mei na het middagmaal.

Kostprijs: je mag rekenen op 70 euro, te betalen ter plaatse (contact of met kaart).

Inschrijven kan tot Pasen 17 april langs geloofgesprekken@gmail.com
Graag bij inschrijving vermelden of je bij voorkeur passagier of chauffeur bent (en in dat geval ook hoeveel personen je kunt meenemen).
Zodra de inschrijvingen afgesloten zijn krijg je dan verdere berichten omtrent het samenrijden.

Heb je enerzijds wel interesse maar anderzijds toch ook vragen, spreek dan gerust iemand van de werkgroep eens aan of bel naar Tine 0474 20 54 50. Indien je niet per mail kunt reserveren mag je ook bellen naar dat nummer.
Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze contemplatieve dagen.  Contemplatie is immers een universele uitnodiging. Het raakt het algemene en tijdloze verlangen van mensen om naar binnen te keren. Wel-kom.

Datums: 

13/05/2022
14/05/2022
15/05/2022