Acties Broederlijk Delen

Na de geslaagde kalenderverkoop eind februari en op aswoensdag, plannen we in de veertigdagentijd ook deze twee acties:

Zondag 20 maart aansluitend op de mis in Latem (9u30) en aansluitend op de mis in De Pinte (11u): 'koffiestop'. Een kop eerlijke koffie tvv Broederlijk Delen. **ondertussen is die dag voorbij, een terugblik vind je hier**

Zaterdag 2 april tussen 13u en 15u vindt in de kerk van De Pinte het afhaalmoment plaats van de actie 'culinair solidair'.

Je kunt hier onderaan een bestelling plaatsen voor een culinair solidaire kokerij. Je krijgt op 2 april voor 40 euro een maaltijddoos voor 4 personen waarin alle nodige ingrediƫnten zitten en het recept om een heerlijke Congolese 'kip moambe' te maken: kip met lekkere saus, rijst, bakbanaan en saka saka (maniok) -een gerecht dat het best op smaak komt als je het een dag vooraf bereidt.
Je hoeft geen keukenprins te zijn om die maaltijd te kunnen maken, maar voor wie niet graag kookt is er dit alternatief: een culinair solidaire proeverij. Je krijgt dan op 2 april voor 20 euro een pakket met droogwaren van producten uit het Zuiden die we aankopen via de wereldwinkel en doorverkopen tvv Broederlijk Delen.
Je kunt bij bestelling ook kiezen voor thuislevering op zaterdagnamiddag 2 april.

BESTELLENkon tot 27 maart, inschrijvingen zijn afgesloten
BETALENgebeurt de dag zelf bij afhaling of levering, contant (pasmunt ajb) of via smartphone.
AFHALEN of leveringzaterdag 2 april tussen 13u en 15u in de kerk van De Pinte of via thuislevering.

De wereld heeft zoveel broederlijkheid nodig, dus laat je maar gaan...

Datums:

20/03/2022