14u - 18u Kerstherberg

Omwille van de coronamaatregelen kunnen we ook dit jaar de 'kerstherberg' niet inrichten zoals we het voordien deden (op kerstavond samen zijn en eten in een tot herberg omgevormde kerk), maar na de goede ervaringen van vorig jaar willen we opnieuw de coronaveilige versie inrichten. Dat betekent dat we op 24 december in duo's van vrijwilligers op deurbezoek gaan en een gebak brengen bij iedereen die graag zo een deurbezoek ontvangt. Vorig jaar konden we een 30tal bezoeken brengen (waardoor we meer dan 70 mensen konden bereiken). Een sfeerbeeld van hoe het in 2020 was vind je hier.
Alles is gratis.
Iedereen die dit jaar graag op 24 december een deurbezoekje vanuit de parochie krijgt, kan zijn naam + adres + telefoonnummer meedelen via 0496 39 13 02 of hier een mailbericht nalaten.