Parochieblad

Heel wat mensen volgen wekelijks reilen en zeilen van onze parochie in het parochieblad KERK & Leven.
Week na week kan je daarin lezen hoe we kerk en parochie mogen zijn in De Pinte, Zevergem, Latem en Deurle. Grenzen en afstanden die kleiner worden, mensen die elkaar leren kennen en ontmoeten, het samen vieren van hetzelfde geloof en inspiratie krijgen en vinden om ter plaatse te leven vanuit 'de vreugde van het evangelie'.
Vanaf januari 2018 zal dit met één editie van 'KERK & Leven' voor onze ene nieuwe parochie nog meer in het oog springen. We gaan samen verder op weg maar willen natuurlijk blijven vertellen en berichten over wat ter plaatse, op de verschillende kerkplekken gebeurt en leeft.
Dankjewel aan de ruim 800 abonnees van onze parochie Edith Stein.

ABONNEREN OP PAROCHIEBLAD KERK & LEVEN ?

Dit kan door 40 euro over te schrijven op rekening BE43 2900 3152 3001. Een steunabonnement kan vanaf 42 euro.
Schrijf in de mededeling: “K&L 2018” gevolgd door naam en adres van de abonnee als dit verschilt van de persoon die het bedrag overschrijft.

Sinds eind 2016 werken we met een redactieraad. Geregeld komen Bartel, Etienne, pastoor Piet en pastor Sanne samen om na te denken over wat er in elk van de parochiebladen kan verschijnen, zonder oog voor het plaatselijke te negeren. Er wordt nagedacht, uitgewisseld en afgesproken wie wat voor zijn rekening neemt. Voor info, vragen, of inzending van teksten: parochieblad@parochiedepintezevergemlatemdeurle.be