Missiezondag

Missiezondag door de ogen van Marleen
(mama van Silke, gelegenheidszanger, lid parochieploeg):

"We werden (in, met, door het gelegenheidskoor) opgetild door Afrikaanse liederen.
We luisterden naar oude woorden over Mozes, die door de kinderen werden uitgebeeld en die leren dat elkaar ondersteunen zó nodig is.
We hoorden de woorden van Lotte en Silke over vriendschap en dankbaarheid tijdens hun inleefreis naar Rwanda.
We werden aangesproken door hedendaagse woorden in de mooie teksten, woorden die doordringen tot in je hart.
We voelden de warme vonk van verbondenheid met de parochie van pater Frederik Verpoest in Congo tijdens de korte maar krachtige ‘live’ verbinding.
En we werden gezonden met de missie om zorg te dragen voor de wereld en voor elkaar.”

Hieronder enkele sfeerbeelden uit de viering, met dank aan Etienne Bauwens.
We geven ook een foto mee die pater Frederik Verpoest ons nog stuurde van toen zij op hetzelfde moment eucharistie vierden en even met ons verbinding hadden.
En hier kan je het getuigenis van Silke en Lotte nog eens nalezen.