Nieuwjaarsreceptie

Vrijdag 5 januari was het zover: tijdens de nieuwjaarsreceptie zouden we de nieuwe naam voor onze parochie De Pinte-Zevergem-Latem-Deurle prijsgeven. Dat gebeurde ingebed in een show genaamd 'De 4 wijzen' (u weet wel, van die 3, maar wij zijn met 4 kerkplekken dus....). De vele mensen die waren gekomen om in dit nieuwe jaar te klinken op wat was en op wat komt, waren allemaal samen de kandidaten die zich per vraag moesten verplaatsen om per vraag hun voorkeur voor 1 van de 4 wijzen (Daan, Marianne, Riet, Anne) te kennen te geven. Bartel (pardon: Kurt Van Eeghem) leidde alles geanimeerd in goede banen.
We gaan nu verder op weg als parochie Edith Stein. Een eerste toelichting bij die keuze vind je hier.
Het werd een steingoed gebeuren dat we met de parochieploeg afsloten met een lied dat je hier vindt. De parochieploeg verraste pastoor Piet nog met een extra bedanking.
Iedereen trok na de deugddoende avond huiswaarts met een steintje van Edith Stein. Parochie bouwen doen we immers samen. Dankjewel aan iedereen, voor welke bijdrage ook.