Parochieblad

We trachten als parochie verschillende communicatiekanalen aan te wenden, waaronder deze website en ook op facebook is er een pagina 'Parochie De Pinte-Zevergem'. Maar heel wat mensen volgen wekelijks reilen en zeilen van onze parochie in het parochieblad Kerk en Leven.

We werken nog met drie lokale edities en zijn de plaatselijke medewerkers dankbaar.

Tekst inzenden naar de redactie ?
De Pinte : Bartel via barteljanssens@hotmail.be
Zevergem : Piet via  pieter.bogaert@telenet.be
Latem en Deurle : Etienne via parochiebladlatemdeurle@hotmail.com

Vraag omtrent abonnering ?
De Pinte : joe.rogge@pandora.be
Zevergem : pieter.bogaert@telenet.be
Latem en Deurle : inge.frans@telenet.be

Sinds 2016 werken we in de groei naar elkaar ook met een redactieraad. Om de drie maand komen Bartel, Etienne, diaken Guido, pastor Sanne en pastoor Piet samen om na te denken over wat er in elk van de parochiebladen kan verschijnen, zonder oog voor het plaatselijke te negeren. Er wordt nagedacht, uitgewisseld en afgesproken wie wat voor zijn rekening neemt. Als je graag deel uitmaakt van deze ploeg kom je maar eens mee luisteren op een vergadering? Contacteer ons gerust daarvoor.