Parochiaal beraad Zevergem

22 nov.

Parochiaal beraad parochie Edith Stein
thema jongeren

Als parochie grijpen we de jongerensynode aan om een tijd lang stil te staan bij het geloof van jongere generaties.

Hoe verloopt de zoektocht naar zingeving bij jongere generaties?
Waar(in) vinden zij een veilige haven ?
Hoe gaan wij om met het (on)geloof of de zoektocht van kinderen, kleinkinderen, jongeren of jonge gezinnen?
Hoe kunnen we getuige zijn voor jonge mensen?

We pikken dit thema op vanuit onze zorgen én onze krachten om ons geloof -dat we zo waardevol vinden- door te geven aan de mensen die we liefhebben.
De komende maanden zullen we dat op verschillende manieren proberen. Als eerste deel van die weg organiseren we een parochiaal beraad met getuigenissen, reflecties en uitwisseling.
Ieder die interesse heeft in dit thema is uitgenodigd op dit parochiaal beraad dat doorgaat donderdag 22 november om 20u in de kerk van Zevergem.
Welkom op deze open vergadering met je gedachten, je interesse, je vragen. Dankbaar om al het goede dat reeds op de parochie gebeurt voorzien we nadien een glas.

Vervoer nodig? We helpen je graag. Laat maar weten op 0475/23.98.89 of 0476/78.78.86

dond. 22 november 2018, Kerk Zevergem, 20u