Infoavond eerste communie en vormsel 2018

Je wenst als gezin in 2018 een eerste communie of een vormsel te vieren ? Of je overweegt het althans ? Dan is deze info voor u:

Hartelijk welkom op de infoavond donderdag 7 september om 19u30.
We maken die avond samen met alle geïnteresseerde ouders, alle catechisten en betrokken leerkrachten tijd voor kennismaking, vragen, gedachten en afspraken omtrent eerste communie en vormsel.

Deze avond gaat door in De Pinte en is bedoeld voor de kerkplekken De Pinte, Zevergem, Latem en Deurle samen. In de weg naar de nieuw te vormen parochie zal nl een aantal activiteiten het komende jaar gezamenlijk doorgaan. Andere initiatieven zullen eerder nog vanuit de eigen kerkplek gedragen worden en er plaatsvinden. Deze infoavond is zo een gezamenlijke activiteit, net als de parochiale startviering (gezinsviering) zondag 17 september om 10u30 in de kerk van De Pinte

Voor de eerste communie hoeft er nog niet ingeschreven te worden ; de meesten bereiken we via school. Indien jullie kind echter buiten De Pinte, Zevergem, Latem of Deurle schoolloopt, dan toch graag een bericht op info@parochiedepintezevergemlatemdeurle.be zodat we jullie kunnen bereiken.

Ben je nu al zeker dat je kiest voor het vormsel ?
Dan kan je je reeds inschrijven:
-voor vormsel in Deurle : roland_lea@hotmail.com
-voor vormsel in Zevergem : sanne.vermeeren@telenet.be
-voor vormsel in Latem : danieleggermont7@gmail.com
-voor vormsel in De Pinte : donald.vermaercke@skynet.be

Data van de communievieringen en van de vormselvieringen vind je bij de maanden april en mei 2018 op onze kalender.

Datums:

07/09/2017