zondag 4 februari

jeugdkoor Mozaïek
komt met ons
meevieren

“Al is het vrouwke nog zo arm, op Lichtmis maakt ze haar panneke warm”. Oude woorden die ons er aan herinneren dat bij deze dag pannenkoeken horen.
Daarom een OPROEP: na deze gezinviering voorzien we zoals elk jaar voor iedereen pannenkoeken. Wie helpt ons graag door op zondag 4 februari opgewarmde en opgerolde pannenkoeken mee te brengen?
Wij kopen de pannenkoeken aan en zorgen dat ze beschikbaar zijn het weekend voordien. Je kan dan na de mis van 27 of 28 januari je pakket meenemen om op 4 februari ‘s ochtends op te warmen, op te rollen en mee te brengen naar de gezinsviering. In aluminiumfolie verpakken volstaat; dat blijft tijdens de mis wel warm. Als je dit wel ziet zitten, dan graag een seintje via info@parochiedepintezevergemlatemdeurle.be of op 0476 78 78 86.